ETA maakt bediening van uw verwarmingssysteem makkelijk

ETA maakt bediening van uw  verwarmingssysteem makkelijk

De gebruikers van de ETA PU pelletketel konden al vanaf begin 2009 genieten van het vernieuwde bedieningsscherm met touchscreen en internetaansluiting. Dit zorgt voor een makkelijke bediening  van uw verwarmingssysteem. De ETA HACK volgde dit voorbeeld in 2011 en vanaf januari 2013 is ook de ETA SH houtvergasser uitgerust met het touchscreen. Hiermee zijn nu alle ketels van ETA voorzien van dit prachtige verwarmingssysteem. Uw ketel bedienen via internet, de verwarming lager of hoger zetten vanaf iedere plek ter wereld alsof u voor de ketel staat.

Bediening  van uw verwarmingssysteem via PC, smartphone of tablet

Via de gratis webserver www.meineta.at heeft u met uw PC, smartphone of tablet de ketel en het gehele verwarmingssysteem onder controle. Vanaf de voorraadcontrole in de pelletbunker tot een overzicht van de zonnecollectoren, u kunt alles volgen en bedienen via meinETA.

Wordt het tijd om de asbak te legen of is het tijd voor onderhoud, via een email wordt u hieraan herinnerd.

ETA Touch folder

 

blijf op de hoogte
laatste nieuws

Uitgelicht
ETA e-HACK

Weer is het ETA die de norm stelt met de nieuwe generatie biomassaketels voor houtsnippers en/of pellets met de ETA e-HACK. Klaar voor de toekomst De ETA e-HACK is leverbaar in de vermogensklasse van 20 t/m 130 kW. Uitgerust met de modernste verbrandingstechniek, voorzien van automatische reiniging van de brandkamer, vlamruimte, warmtewisselaar en het optionele statische filter is de ETA e-HACK helemaal klaar voor de toekomst. Vanzelfsprekend is de ketel voorzien van een geïntegreerde besturing zodat alle componenten met elkaar…
Meer info >
ETA e-HACK
ETA Nederland