ETA maakt bediening van uw verwarmingssysteem makkelijk

ETA maakt bediening van uw  verwarmingssysteem makkelijk

De gebruikers van de ETA PU pelletketel konden al vanaf begin 2009 genieten van het vernieuwde bedieningsscherm met touchscreen en internetaansluiting. Dit zorgt voor een makkelijke bediening  van uw verwarmingssysteem. De ETA HACK volgde dit voorbeeld in 2011 en vanaf januari 2013 is ook de ETA SH houtvergasser uitgerust met het touchscreen. Hiermee zijn nu alle ketels van ETA voorzien van dit prachtige verwarmingssysteem. Uw ketel bedienen via internet, de verwarming lager of hoger zetten vanaf iedere plek ter wereld alsof u voor de ketel staat.

Bediening  van uw verwarmingssysteem via PC, smartphone of tablet

Via de gratis webserver www.meineta.at heeft u met uw PC, smartphone of tablet de ketel en het gehele verwarmingssysteem onder controle. Vanaf de voorraadcontrole in de pelletbunker tot een overzicht van de zonnecollectoren, u kunt alles volgen en bedienen via meinETA.

Wordt het tijd om de asbak te legen of is het tijd voor onderhoud, via een email wordt u hieraan herinnerd.

ETA Touch folder

 

blijf op de hoogte
laatste nieuws

Uitgelicht
ETA-HACK 70 tot 200 kW

ETA HACK 70 – 200 kW Marktleider en trendsetter Het paradepaardje onder de houtgestookte installaties. Verwarmen met houtsnippers, zaagsel, pellets, spanen en miscantus. De ETA-HACK 70 - 200 kW kan het allemaal aan, van droog hout tot een relatief vochtgehalte van 50%. Alles wordt automatisch geregeld. Niet alleen houtsnippers maar ook spanen, geshredderd sloophout, pellets, olifantsgras, zaagsel enz. kunnen probleemloos gebruikt worden. Vijzels met een 14 of 16 centimeter grote trogdoorsnede en de unieke brandsluis verwerken moeiteloos de standaard…
Meer info >
ETA-HACK 70 tot 200 kW
ETA Nederland