De nieuwe ETA e-HACK 20-45 kW biomassaketel

De nieuwe ETA e-HACK 20-45 kW biomassaketel

De ETA e-HACK biomassaketel,
weer is het ETA die de norm stelt met de nieuwe generatie biomassaketels voor houtsnippers en/of pellets.

De ETA e-HACK biomassaketel is per direct leverbaar in de vermogensklasse van 20 t/m 45 kW. Uitgerust met de modernste verbrandingstechniek. Voorzien van automatische reiniging van de brandkamer, vlamruimte, warmtewisselaar en het optionele statische filter. Hiermee is de ETA e-HACK helemaal klaar voor de toekomst.
Vanzelfsprekend is de ketel voorzien van een geïntegreerde besturing zodat alle componenten met elkaar communiceren. Al deze technieken zorgen voor de laagst mogelijke emissies die vandaag de dag mogelijk zijn.

De ETA e-HACK is standaard voorzien van een ingebouwde retourpomp en de voorbereidingen voor een rookgasrecirculatie zijn aanwezig. Een elektrostatisch filter kan voor een kleine meerprijs meegeleverd of later ingebouwd worden. Ter vergelijking: een separaat e-filter kost bij de meeste ketels al snel € 5.000 of meer, voor de e-HACK komt dit op slechts € 1750.

Het innovatieve as-afvoersysteem biedt grote voordelen en leidt tot lage bedrijfskosten.
Zoals u van ETA gewend bent is de ketel standaard al helemaal klaar voor de Nederlandse markt. Dit betekent dat bij gebruik van de juiste brandstof een SCIOS keuring in één keer klaar is.

Lees meer op: https://www.eta-nederland.nl/product/eta-e-hack-20-tot-45-kw/

blijf op de hoogte
laatste nieuws

Uitgelicht
ETA e-HACK

Weer is het ETA die de norm stelt met de nieuwe generatie biomassaketels voor houtsnippers en/of pellets met de ETA e-HACK. Klaar voor de toekomst De ETA e-HACK is leverbaar in de vermogensklasse van 20 t/m 130 kW. Uitgerust met de modernste verbrandingstechniek, voorzien van automatische reiniging van de brandkamer, vlamruimte, warmtewisselaar en het optionele statische filter is de ETA e-HACK helemaal klaar voor de toekomst. Vanzelfsprekend is de ketel voorzien van een geïntegreerde besturing zodat alle componenten met elkaar…
Meer info >
ETA e-HACK
ETA Nederland