Techische gegevens

Deze pagina is in ontwikkeling

 

Deze pagina is in ontwikkeling

 

De Griekse letter “η”, uitgesproken als “ETA”, betekent in de techniek “Rendement”. Die naam komt volledig tot zijn recht in de producten van ETA.

 

 

ETA gebouw 3

De vestiging van ETA in het Oostenrijkse Hofkirchen a/d Trattnach
waar zo’n 250 medewerkers continue bezig zijn met productie en ontwikkeling. 

  

Vanaf het ontwikkelingsstadium tot aan de productie heeft ETA alles in eigen hand. De bestaande producten worden continue doorontwikkeld in overleg met installateurs en gebruikers. Het resultaat is een perfecte ketel waarbij alles op elkaar afgestemd is en werkt met de hoogste standaard, comfort en veiligheid. Dit is niet alleen van belang voor ons allemaal maar zeker ook voor de komende generaties.

 

 

Zoals ook in de auto-industrie, betrekt ETA veel onderdelen van geselecteerde bedrijven. Dit maakt het mogelijk om met de best beschikbare technieken een ketel te assembleren die voldoet aan de norm die ETA stelt. Daar waar anderen zich oriënteren op de ontwikkeling, heeft ETA al sinds jaar en dag de oplossing. Geen compromis maar een compleet systeem met alle denkbare opties die bij anderen slechts alleen als meerprijs of zelfs niet te verkrijgen zijn.

eta_bei_nacht

blijf op de hoogte
laatste nieuws

Uitgelicht
ETA-HACK 70 tot 200 kW

ETA HACK 70 – 200 kW Marktleider en trendsetter Het paradepaardje onder de houtgestookte installaties. Verwarmen met houtsnippers, zaagsel, pellets, spanen en miscantus. De ETA-HACK 70 - 200 kW kan het allemaal aan, van droog hout tot een relatief vochtgehalte van 50%. Alles wordt automatisch geregeld. Niet alleen houtsnippers maar ook spanen, geshredderd sloophout, pellets, olifantsgras, zaagsel enz. kunnen probleemloos gebruikt worden. Vijzels met een 14 of 16 centimeter grote trogdoorsnede en de unieke brandsluis verwerken moeiteloos de standaard…
Meer info >
ETA-HACK 70 tot 200 kW
ETA Nederland