Iets voor u?

Een houtgestookte cv-ketel, ook iets voor u?

Er zijn verschillende redenen waarom men besluit over te stappen op een houtgestookte cv-installatie van ETA.

– Besparing op de energiekosten.
– Principiële overwegingen voor een beter milieu.
– U bent niet aangesloten op het aardgasnet.
– Onafhankelijk willen zijn van de energiemarkt.
– Hoge warmtevraag of warm-water-behoefte.

De laatste jaren zijn de energieprijzen behoorlijk gestegen en die trend zal zeker doorgaan. Gemiddeld kost een kubieke meter aardgas nu zo’n € 0,65 per m³ (prijspeil 2016; bron: Milieu Centraal). Elk jaar ziet u hoeveel m³ gas u heeft verbruikt. Vooral wanneer u in het buitengebied woont, in bijvoorbeeld een woonboerderij, loopt het gasverbruik al snel richting de 5000 m³ per jaar.

Als u een bovengemiddeld gasverbruik heeft of een bedrijf met een grote warmtebehoefte, kan een houtgestookte cv-installatie een interessant alternatief zijn.

Wilt u meer weten, vraag dan een informatiepakket of een geheel vrijblijvend gesprek aan.

blijf op de hoogte
laatste nieuws

Uitgelicht
ETA e-HACK

Weer is het ETA die de norm stelt met de nieuwe generatie biomassaketels voor houtsnippers en/of pellets met de ETA e-HACK. Klaar voor de toekomst De ETA e-HACK is leverbaar in de vermogensklasse van 20 t/m 130 kW. Uitgerust met de modernste verbrandingstechniek, voorzien van automatische reiniging van de brandkamer, vlamruimte, warmtewisselaar en het optionele statische filter is de ETA e-HACK helemaal klaar voor de toekomst. Vanzelfsprekend is de ketel voorzien van een geïntegreerde besturing zodat alle componenten met elkaar…
Meer info >
ETA e-HACK
ETA Nederland