ETA-Nederland

Hier vindt u informatie voor bedrijf en particulier over de houtgestookte cv-ketels van ETA-Nederland.
Omdat dit voor veel mensen toch een relatief onbekend terrein is hopen wij u op deze wijze duidelijke en vooral betrouwbare informatie te geven.

ETA-Nederland biedt voor iedere situatie een professionele oplossing. Of het nu gaat om een woning, woonboerderij, overheidsinstelling, bedrijfsloods of agrarisch bedrijf, voor iedere vermogensklasse en beschikbare brandstof bieden wij u een totaalconcept. Dit betekent voor u dat alles op elkaar afgestemd is en volgens alle voorschriften werkt.

De ketels van ETA zijn niet voor niets gekwalificeerd als de schoonste ketels in hun klasse. Als importeur van ETA laten wij u graag kennis maken met onze producten.

fn-d-tec-t ETA-Nederland

In de showroom van ETA-Nederland bent u van harte welkom om verschillende opstellingen en configuraties te zien.
Daarnaast is er de mogelijkheid om in de scholingsruimte cursussen te volgen voor installateurs en adviseurs.

brandweer kollum scholing

ETA pand

Veel leveranciers beweren dat hun product het beste is. Dit soort leveranciers zijn dan ook ontzettend goed in hun product aan de man te brengen.
Ons doel is niet alleen een ketel af te leveren, dozenschuivers zijn er immers al genoeg. Waar het om gaat is dat iedere installatie voldoet aan de regelgeving met betrekking tot veiligheid en emissies. Naast het maken van plattegronden of aansluitschema’s voor installateurs en bouwbedrijven geven we advies. Veel adviesbureaus krijgen van ons dan ook de juiste informatie.

Voorbeeld opstelling

In ons magazijn hebben we alle gangbare onderdelen op voorraad zodat we bedrijfszekerheid kunnen garanderen aan de klant. We staan 24/7 voor u klaar, geen antwoordapparaat maar een directe lijn welke eventueel doorgeschakeld wordt naar een monteur. Via internet is iedere ketel te benaderen en mede hierdoor kunnen wij snel het plan van aanpak opstellen. Dit zorgt voor korte responstijden.

 

blijf op de hoogte
laatste nieuws

Uitgelicht
ETA e-HACK

Weer is het ETA die de norm stelt met de nieuwe generatie biomassaketels voor houtsnippers en/of pellets met de ETA e-HACK. Klaar voor de toekomst De ETA e-HACK is leverbaar in de vermogensklasse van 20 t/m 130 kW. Uitgerust met de modernste verbrandingstechniek, voorzien van automatische reiniging van de brandkamer, vlamruimte, warmtewisselaar en het optionele statische filter is de ETA e-HACK helemaal klaar voor de toekomst. Vanzelfsprekend is de ketel voorzien van een geïntegreerde besturing zodat alle componenten met elkaar…
Meer info >
ETA e-HACK
ETA Nederland