ETA

Houtketels van ETA

De Griekse letter “η”, uitgesproken als “ETA”, betekent in de techniek “Rendement”. Die naam komt volledig tot zijn recht in de producten van ETA.

Met een gemiddelde afzet van circa 20.000 ketels per jaar is ETA een van de grootste fabrikanten van biomassaketels in Europa. Daarnaast levert ETA veel ketels en halffabrikaten aan andere fabrikanten. Enkele grote en gerenommeerde fabrikanten van houtgestookte cv-ketels zoals Buderus, Fröling Duitsland, Biokompakt, Rennergy enz. betrekken hun ketels en onderdelen van ETA.

De technische ontwikkelingen en innovaties met de daarbij behorende laagste uitstoot van schadelijke emissies maken ETA tot koploper als het gaat om techniek. Alleen de hoogste kwaliteit is goed genoeg. Een doordacht concept waarbij onderhoud- en bedieningsgemak op de eerste plaats staan.

ETA gebouw 3

De vestiging in het Oostenrijkse Hofkirchen a/d Trattnach
waar zo’n 250 medewerkers continue bezig zijn met productie en ontwikkeling.   

Vanaf het ontwikkelingsstadium tot aan de productie hebben wij alles in eigen hand. De bestaande producten worden continue doorontwikkeld in overleg met installateurs en gebruikers. Het resultaat is een perfecte ketel waarbij alles op elkaar afgestemd is en werkt met de hoogste standaard, comfort en veiligheid. Dit is niet alleen van belang voor ons allemaal maar zeker ook voor de komende generaties.

 

 

Zoals ook in de auto-industrie, betrekken wij veel onderdelen van geselecteerde bedrijven. Dit maakt het mogelijk om met de best beschikbare technieken een ketel te assembleren die voldoet aan de norm die ETA stelt. Daar waar anderen zich oriënteren op de ontwikkeling, hebben wij al sinds jaar en dag de oplossing. Geen compromis maar een compleet systeem met alle denkbare opties die bij anderen slechts alleen als meerprijs of zelfs niet te verkrijgen zijn.

eta_bei_nacht

blijf op de hoogte
laatste nieuws

Uitgelicht
ETA e-HACK

Weer is het ETA die de norm stelt met de nieuwe generatie biomassaketels voor houtsnippers en/of pellets met de ETA e-HACK. Klaar voor de toekomst De ETA e-HACK is leverbaar in de vermogensklasse van 20 t/m 130 kW. Uitgerust met de modernste verbrandingstechniek, voorzien van automatische reiniging van de brandkamer, vlamruimte, warmtewisselaar en het optionele statische filter is de ETA e-HACK helemaal klaar voor de toekomst. Vanzelfsprekend is de ketel voorzien van een geïntegreerde besturing zodat alle componenten met elkaar…
Meer info >
ETA e-HACK
ETA Nederland